addictedtocaffeine

17 år 169,5cm.. Mitt mål: 45 kg till att börja med, men det är bara delmålet. Maila mig om exakt vad som helst: [email protected]

Sitter Här I Min Ensamhet Och Dricker Pepsi Max

Publicerad 2012-06-30 22:50:04 i Allmänt

Jag försöker sluta med sötningsmedel men när mamma köpte en stor flaska Pepsi max bara till mig så var jag tvungen att ta. Jag tycker det är okej att dricka dryck med sötningsmedel ifall mamma köper hem det eller vid speciella tillfällen, t.ex. när jag är med en kompis.

..Men såna har jag ju inga. Jag tycker det är en skillnad mellan kompisar som man umgås med i skolan och dem man umgås med på fritiden. Jag har en person att vara med i skolan, jag gillar henne men i min situation skulle jag kanske föredra någon jag kan prata med om mat, vikt, träning, utseende osv - någon som jag.
Jag vill prata med nån som förstår, vill inte behöva ljuga.

Vänner att hänga med på fritiden har jag tyvärr inga. Det är därför jag spenderar dagen genom att gå promenader och se på tv. Jag tror att min vän från skolan kanske skulle vilja umgås med mig men då finns det så mycket jag inte kan berätta.

Oj, hur är det ens möjligt att med en sån fin röd tråd gå från att prata om Pepsi Max till att säga att man inte har många vänner. Så trevligt..

SVAR TILL CLARA

Publicerad 2012-06-30 19:19:34 i Allmänt

Tack för dina kommentarer Clara. ♥

Ang, skorna så vet jag inte vart dem kommer ifrån. Det är tyvärr inte jag på den bilden, är mycket fetare än tjejen på bilden med sina smala ben och dem sjukt coola skorna. Jag är anonym på denna blogg, har inga bilder på mig själv här.

Min kvällspromenad borde inte förstöra på något sätt. Om vi säger att jag går och lägger mig runt kl. 3 så gick jag ut på en promenad kl. 22. Jag borde dock träna på att kunna varva ner lite.

Kram! :)

KAN INTE SOVA

Publicerad 2012-06-29 22:39:47 i Allmänt

Dem senaste veckorna har jag haft det jävligt svårt med att både somna och sova. Jag kan försöka somna i över 3 timmar utan att ens vara i närheten av att somna. Alla säger att man ska se på tv/läsa eller åtminstone gå upp om man inte kan sova men det går inte. Jag har varit så trött/utmattad så att jag inte orkat ta mig upp från sängen, den känslan är inte skön. Det är hemskt att vara trött och utmattad så att man bokstavligen inte kan röra på sig samtidigt som man absolut inte kan sova.

Förutom att somna så har jag haft det svårt med att kunna sova. Jag vaknar flera gånger på natten, bland annat kl. 5 och 6, ungefär.

Jag tror att en av anledningarna är att det är varmt i mitt rum, det skulle dock inte vara så mycket bättre även fast det var mer svalt på rummet.

Någon annan som inte kan sova, någon anledning till varför det är så? Någon som har tips?
Jag dricker inte kaffe vid den tiden, sömnen borde störas och jag har tagit en promenad på kvällen för att inte bli så rastlös. Det hjälper inte.

Smaken Ändras Ju Med Åren..?!

Publicerad 2012-06-29 18:50:52 i Allmänt

Jag hatar när folk jämför mig med "fd" mig, om man nu kan uttrycka sig så. Det jag menar är när någon frågar mig om jag vill smaka och jag avstår och som gensvar får man; "Förrut åt du det här hela tiden, varför tycker du plötsligt inte om det..?"

Sen får man en massa blickar på sig och de dryga kommentarerna fortsätter...
"Men hon äter såklart inte sånt längre, innehåller ju socker detdär!"

Alla vet varför jag avstår men dem måste ändå hålla på. Irriterande.

Inte Så Lyckat !

Publicerad 2012-06-27 17:08:00 i Allmänt

Idag tänkte jag verkligen lyckas med att inte överäta en massa. Jag åt frukost när jag vaknade, därefter gick jag ut på en långpromenad, efter det blev det ännu en promenad - två på rad..

När jag kom hem mådde jag så himla illa. Jag hade gått mycket/långt på tom mage så jag var tvungen att äta nåt, kände verkligen för att spy, så dåligt mådde jag. Gjorde havregrynsgröt, åt den, spydde upp den. Mår lite bättre nu men känner mig inte stolt över det sistnämnda.

Jag verkligen hatar det här. Har man en ätstörning så vet man inte "lagom". Det blir antingen för mycket mat eller för lite. Aldrig normal stora portioner eller nåt sånt. Att man inte kan sätta sig ner med en god måltid och bara njuta, det går inte. Jag hatar paniken man får när man ska äta. Kan jag äta det här..är det för mycket eller för lite?, hur njuter man av maten egentligen?

Jag har fan ingen aning?!?!

SVAR PÅ LITE FRÅGOR

Publicerad 2012-06-24 15:49:08 i Allmänt

Nu är man hemma igen. Har ätit så himla mycket hela veckan, ändå visade vågen minus 1-2 kg. Jag vet inte riktigt vad jag vägde innan men det var i allafall mindre nu.

Jag har fått lite frågor från Orion som jag tänkte svara på ! ♥

1. Har du en ätstörning?
2. Är den självdiagnostiserad eller gjord av läkare?
3. Vad tycker du om begreppet pro-ana?
4. Kan du säga själv att du inte kommer gå ner mer när du har nått din målvikt?


1. Ja

2. Har ingen diagnos av en läkare. Jag blir dock behandlad som den ätstörda eftersom människor tar det som nåt uppenbart att jag har en ätstörning. Har även varit med om elever i min klass som haft "allvarligt" snack med mig, som undrat om jag har "problem med mat". Haha..

3. Tycker ingenting om det. Man väljer själv om man vill kalla sig pro-ana.

4. Nej, jag blir aldrig nöjd..!

Hoppas du är nöjd med svaren.

You´re mean, ugly and think you´re so big, but all you are is a fat squeeling pig

Publicerad 2012-06-14 21:35:24 i Allmänt

Jag har skolavslutning imorn. Därefter ska jag åka iväg och kommer därför inte skriva här förrän nästa vecka. Jag kommer sakna er! ♥

Idag hetsade jag på det konstigaste - musli. Satt där som den duktiga vegan som jag är, (som dessutom försöker sluta äta bröd), och hetsade i mig musli, bara sådär. Ingenting till utan jag bara åt stora nävar Pauluns musli.

Jag är annars väldigt nöjd över dagen. Mycket kaffe och vatten, ingen middag men däremot gröt till lunch. Jag är lite nöjd ändå!

Om det är något ni vill att jag ska blogga om när jag kommer tillbaka, något ni undrar över, tveka inte att fråga mig. Ge mig tips om vad ni vill läsa, säg vad ni vill veta så läser jag och tar åt mig av era förslag.

Vilken bild känner ni igen er på..?

Publicerad 2012-06-11 21:13:49 i Allmänt

När jag läst era bloggar så har jag sett en massa bilder som jag börjat fundera över, dem stämmer in så jäkla bra. Dessa är några av alla bilder..

Man har dock säkert sett dem tusentalsgånger innan.









Det är nånting med den här bilden som gör att man inte kan slita ifrån sig blicken.

XL ELLER S

Publicerad 2012-06-11 20:36:50 i Allmänt

Jag köpte en jättefin klänning häromdagen på en klädmarknad. Eftersom att man inte kunde prova kläder så sa jag bara att jag ville ha just den klänningen. Han frågade om jag har storlek S och jag nickade.Det där med storlekar är ofta ett problem för mig. Jag vågar inte säga min storlek så människor får gissa sig fram..

Anyway, jag blev riktigt glad över att han tyckte att S skulle passa mig, men idag när jag skulle prova den så kollade jag på storleken - Det var XL. Det ser inte ut som XL, han sa att det var storlek S, ändå så mår jag dåligt nu, det kändes !

Jag vet inte om det trots allt är storlek S - som är för stort för mig, eller XL. Är det XL så innebär det att jag inte har en sne kroppsbild utan att folk har ljugit för mig - Jag är fet.

Skinny vegan diet

Publicerad 2012-06-03 13:48:02 i Allmänt

Jag tror det är samma som "Skinny bitch diet". Jag äter ungefär som det står att man ska göra på den dieten men det finns ändå lite jag måste ändra på.

Den här dieten är som gjord för mig.

Skinny vegan diet

Foods that are allowed include:

  • Organic fruits and veggies
  • Soy products, beans, and nuts
  • Organic canola, olive and sesame oils, and coconut oil
  • Whole-grain cereals and bread, whole-wheat pasta, vegetable pasta, tortillas, brown rice, barley, quinoa, potatoes, and sweet potatoes
  • Organic corn chips; tofu ice cream; and desserts sweetened with cane juice, maple syrup, raw sugar, or other natural, unrefined products
  • Water, decaf green tea, and organic red wine on occasion.

A typical meal plan might look like this:

  • Breakfast: mango, banana, kiwi, and soy yogurt
  • Lunch: organic salad with lots of raw vegetables
  • Snack (a small serving from the approved list and only if necessary): exotic vegetable chips
  • Dinner: vegetarian Pad Thai.

Den här dieten ska jag köra på förutom att kaffe som enligt dieten inte är tillåtet ska för mig vara det. Jag ska även tillåta mig själv lightdryck under helgen.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela